Посилення співробітництва з Представництвом Європейського Союзу в Україні

21 травня 2014 року у приміщенні Національного агентства з питань державної служби (далі – Нацдержслужба України) відбулася робоча зустріч Голови Нацдержслужби України Дениса Бродського з координатором сектору «Реформа державного управління» Представництва Європейського Союзу в Україні Володимиром Кондрачуком.

В рамках зустрічі обговорювалися шляхи підвищення ефективності впровадження інструментів Twinning і TAIEX в Україні, а також питання реформування державної служби в рамках Європейського інструмента сусідства (ЄІС) на 2014-2020 роки.

  Крім того, було обговорено питання залучення європейських експертів в рамках програми CIB з метою посилення інституційної спроможності органів державної влади.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини