Відбулась міжвідомча зустріч з обговорення проекту Закону України «Про Національну програму імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС»

30 липня 2014 року в приміщенні Міністерства економічного розвитку і торгівлі України відбулась міжвідомча зустріч з обговорення проекту Закону України «Про Національну програму імплементації Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони».

Під час зустрічі розглядалися питання, що стосуються секторальної частини Національної програми імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, зокрема розділів «Зовнішня політика та політика безпеки» та «Юстиція, свобода та безпека». Учасники заходу обговорили структуру даного документу, надали пропозиції щодо її оптимізації, а також внесли доповнення до змістовної частини зазначених розділів.

У зустрічі взяли участь представники Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства соціальної політики України, Державної служби експортного контролю України та інші.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС участь  у заході взяли начальник відділу управління проектами Оксана Іщук та заступник начальника відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Анастасія Терех. 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини