Відбулась міжвідомча зустріч з обговорення проекту Закону України «Про Національну програму імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС»

4 серпня 2014 року в приміщенні Міністерства економічного розвитку і торгівлі України відбулась міжвідомча зустріч з обговорення проекту Закону України «Про Національну програму імплементації Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони».

Під час зустрічі розглядалися питання, що стосуються секторальної частини Національної програми імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, зокрема розділів «Соціальна політика та зайнятість», «Громадське здоров’я» та «Співробітництво у сфері освіти, культири та спорту». Учасники заходу надали зауваження та пропозиції щодо оптимізації структуру документу, а також обговорили змістовну частину зазначених розділів.

У зустрічі взяли участь представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України та інші.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС участь у заході взяла заступник начальника відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Анастасія Терех.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини