Відбулась міжвідомча нарада щодо удосконалення міжвідомчого співробітництва між суб’єктами інтегрованого управління кордонами

09 грудня 2014 року у приміщенні Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулась міжвідомча нарада щодо удосконалення міжвідомчого співробітництва між суб’єктами інтегрованого управління кордонами.

Під час наради обговорювались питання щодо нормативно-правового врегулювання процедури обміну даними між суб’єктами інтегрованого управління кордонами та запровадження системного обміну інформацією, що передбачено Національним планом заходів з виконання другої фази Плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014 року.

Крім того, учасники обговорили та надали пропозиції до проекту наказу «Про затвердження порядку обміну даними між суб’єктами інтегрованого управління кордонами» від заінтересованих центральних органів виконавчої влади.

У зустрічі взяли участь представники МВС України, Мінінфраструктури України, МЗС України, ДФС України, СБУ, ДМС України.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла Олена Тороканець-Турченко – завідувач сектору проектів у сфері адміністративної реформи SIGMA та CIB відділу управління проектами.

 

Довідково: Програма Всеохоплюючої інституційної розбудови – є складовою частиною ініціативи Європейського Союзу «Східне партнерство», яка націлена на підтримку проведення інституційної реформи окремих державних установ з метою створення умов для ефективної реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, у тому числі створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини