Семінар у рамках інструмента TAIEX «Розробка системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) при виробництві кормів і кормових добавок для тварин в Україні»

26-27 листопада 2015 року відбувся семінар у рамках інструмента TAIEX на тему «Розробка системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) при виробництві кормів і кормових добавок для тварин в Україні» у приміщенні Президент готелю. Бенефіціаром заходу виступила Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України.

Метою семінару було підвищення знань ветеринарних інспекторів щодо кращих європейських підходів та методів впровадження  HACCP при виробництві кормів та кормових добавок.

Під час семінару експерти Європейської Комісії презентували досвід щодо структури НАССР, нормативних документів, які регулюють систему, у тому числі вимоги до персоналу та розробки відповідної документації. Також було представлено інформацію щодо впровадження НАССР на рівні підприємств та компетентних органів влади.

У семінарі взяли участь представники Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок,
Головного управління ветеринарної медицини в Київській області та інші. Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла головний консультант сектору координації TAIEX Альона Пасека.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини