Відбулась робоча зустріч Голови Нацдержслужби з керівником Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони

08 червня 2016 року у Національному агентстві України з питань державної служби відбулась робоча зустріч Голови Нацдержслужби Костянтина Ващенка з керівником Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони (далі - Програма) Ове Уруп Медсеном.

У ході робочої зустрічі було обговорено основні напрями подальшої співпраці в рамках реалізації Програми відповідно до пріоритетних завдань реформування сектору безпеки і оборони в контексті євроатлантичної інтеграції України.

За результатами робочої зустрічі було прийнято рішення щодо посилення співробітництва Нацдержслужби з Програмою з метою забезпечення її ефективної реалізації.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у заході взяли участь директор Марина Канавець та завідувач сектору проектів міжнародного співробітництва відділу управління проектами Інна Бєлобратова. 

Довідково:

Програма Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони була започаткована у жовтні 2005 року під час Консультацій Україна–НАТО високого рівня (м. Вільнюс, Литва). Програма передбачає не лише практичну підготовку фахівців, але й конкретні фінансові внески з боку країн-членів Альянсу. Відповідно до рішення шостого засідання Комісії з питань партнерства України з Організацією Північноатлантичного договору Нацдержслужбу визначено національним координатором та основним виконавцем заходів з виконання Програми.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини