Продовжується реалізація програми «Управління персоналом на державній службі»

15 червня 2016 року у Національному агентстві України з питань державної служби відбувся тренінг в рамках реалізації першого модулю програми «Управління персоналом на державній службі» для керівників служб управління персоналом центральних органів виконавчої влади.

Учасників навчання привітав Голова Нацдержслужби Костянтин Ващенко, зазначивши про важливість реформи державної служби України. При цьому Костянтин Ващенко акцентував увагу на зміні підходів до організації управління персоналом, що передбачені новим Законом України «Про державну службу» та наголосив на особливій ролі служб управління персоналом в процесі реформування державної служби.

З презентацією програми «Управління персоналом на державній службі» виступила директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець.

Директор департаменту нормативно-правової роботи та юридичного забезпечення Нацдержслужби Андрій Астапов дав відповіді на запитання щодо практичного застосування нового законодавства про державну службу.

У ході навчання учасники ознайомились з новими підходами до управління персоналом, обмінялися досвідом та обговорили актуальні питання щодо імплементації Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII.

Захід організовано за підтримки Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні спільно із Нацдержслужбою та Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Довідково

Програма «Управління персоналом на державній службі» розроблена та реалізується в рамках спільного проекту Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні і Національного агентства України з питань державної служби «Розвиток спроможності Нацдержслужби щодо замовлення та розроблення програм підвищення кваліфікації державних службовців». Мета програми – впровадження інструментів перетворення існуючих підрозділів по роботі з кадрами в державних органах влади на служби управління персоналом відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини