Зустріч з питань реалізації інструментів Twinning та TAIEX

 26 квітня 2012 року в приміщенні Державної казначейської служби України (ДКСУ) відбулась зустріч з приводу реалізації інструментів Twinning та TAIEX.

Під час зустрічі було обговорено можливості співпраці в рамках інструменту Twinning та особливості й механізми впровадження інструменту TAIEX, а також порядок подачі ДКСУ аплікаційних форм.

У зазначеній зустрічі взяли участь Анатолій Бернацький, Радник Голови ДКСУ, Станіслав Ахтирцев, заступник начальника Управління розвитку міжнародного співробітництва та зовнішніх зв’язків, Людмила Гізатуліна, директор Департаменту консолідованої звітності, Наталія Сушко, начальник Управління методології з обслуговування бюджетів, бухгалтерського обліку та звітності, а також Людмила Ворошкевич, заступник начальника відділу розвитку, організації діяльності ДКСУ та міжнародного співробітництва Управління розвитку міжнародного співробітництва та зовнішніх зв’язків.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у зустрічі взяли завідувач сектору координації проектів Twinning Олеся Цикалюк та завідувач сектору координації заходів TAIEX Світлана Репік

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини