Відбулося четверте засідання Наглядової ради щодо проекту Twinning для Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг

22 березня  2017 року у приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі — НКРЕКП) відбулося четверте засідання Наглядової ради щодо проекту Twinning «Підтримка Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у процесі реформування ринку електроенергії», який  спрямовано на посилення спроможності НКРЕКП.

Зі вступним словом виступив Керівник проекту від країни-бенефіціара Володимир Євдокімов, який наголосив на важливості реалізації проекту та окреслив основні досягнення НКРЕКП за четвертий звітній період впровадження проекту Twinning.

Під час засідання було обговорено  четвертий квартальний звіт та плани на подальшу роботу в рамках проекту.

У зустрічі також взяли участь секторальний менеджер Ольга Сімак,  менеджер з питань політики Представництва ЄС в Україні Бартоломей Гурба, керівник проекту від країни-члена Мірослав Луптак, постійний радник проекту Twinning Крістіан Такач,  представник країни-члена Йозеф Холенчік.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяли заступник начальника експертно-аналітичного відділу Анастасія Терех.

За результатами засідання було затверджено та підписано другий квартальний звіт.

 

Довідково: з 2005 року, відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року №1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні», Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини