Тренінг «Електронне урядування та електронна демократія»

В приміщенні НАДС відбувся тренінг «Електронне урядування та електронна демократія».

Тренінг організовано Національним агентством України з питань державної служби спільно з Державним агентством з питань електронного урядування України, Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» у рамках реалізації швейцарсько-української програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP) та реалізовано у два етапи: 26-28 вересня (І етап), 11-12 жовтня (ІІ етап) 2017 року.

Метою тренінгу є удосконалення знань і вмінь, необхідних для використання сучасних хмарних та мобільних технологій, зокрема у сфері управління персоналом та кадрового менеджменту, застосування існуючого програмного забезпечення електронної взаємодії, засобів протидії загрозам інформаційної безпеки на законодавчому, адміністративному і процедурному рівнях.

У заході взяли участь представники центральних та місцевих органів виконавчої влади, на яких покладаються функції управління персоналом, впровадження технологій електронного урядування та електронної демократії.

По завершенню заходу учасники отримали відповідні сертифікати.

Довідково:

Програма «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP) спрямована на використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій, що допомагатимуть вдосконалити якість врядування, покращать взаємодію влади та громадян та сприятимуть соціальним інноваціям в Україні. Програма EGAP фінансується Швейцарською Конфедерацією і виконується Фондом Східна Європа та Фондом InnovaBridge. 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини