Голова НАДС Костянтин Ващенко взяв участь у тренінгу для нових державних службовців з питань ефективного державного управління, нових методів та інструментів роботи.

У рамках реформи державного управління відбувся тренінг для нових державних службовців з питань ефективного державного управління, нових методів та інструментів роботи.

У тренінгу взяли участь відомі міжнародні та українські експерти у сфері аналізу політики, стратегічного планування та державного управління: др. Янош Законі, керівник проекту ЄС Association for you (“Ассоціація для тебе”), Рафаль Гикавий, експерт проекту ЄС Association for you, Тібор Драскович, колишній міністр фінансів та юстиції Угорщини, Костянтин Ващенко, голова Національного агентства України з питань державної служби, Ігор Коліушко, голова правління Центру політико-правових реформ, Олексій Гончарук, керівник Офісу ефективного регулювання (BRDO), Роман Кобець, фахівець з аналізу державної політики, кандидат філософських наук, директор Європейського інформаційно-дослідницького центру при Верховній Раді України.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини