Відбулась робоча зустріч директора Центру з експертами програми SIGMA

31 січня 2018 року  в приміщенні Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) відбулась робоча зустріч директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу  Марини Канавець та головного консультанта сектору проектів SIGMA та СІВ відділу управління проектами Кирила Юрченка з головними радниками програми SIGMA з питань державних закупівель Даніелем Іварссоном та Ерікою Боззай.

Учасники зустрічі обговорили питання співпраці Центру та програми SIGMA в рамках реалізації запланованих заходів програми SIGMA у сфері державних закупівель в період з
2018 року по 2019 рік, а також виклики та завдання, що стоять перед системою державних закупівель в Україні. За результатами зустрічі сторонами було окреслено плани на наступний рік та висловлено сподівання на плідну співпрацю.

Довідково: програма SIGMA (Support for Improvement in Governance andManagement ― програма підтримки вдосконалення врядування та менеджменту) ― один з найпрестижніших аналітичних центрів Європейського Союзу, створений за ініціативи Організації економічного співробітництва та розвитку та Європейського Союзу.

Допомога програми SIGMA у сфері модернізації системи державної адміністрації може надаватися шляхом:

  • здійснення аналізу адміністративних структур;
  • у розробці та впровадженні реформ адміністративної системи;
  • здійснення аналізу запропонованих законопроектів та програм;
  • організація навчання та обміну інформацією;
  • підготовка планів технічної допомоги.  

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини