Про експертну допомогу CIDS в аналізі посад державної служби та сучасні HR-стандарти йшлося на зустрічі Голови НАДС Костянтина Ващенка та заступника директора CIDS Торе Квалвіка

Під час зустрічі Голова НАДС поінформував присутніх про реформу державного управління, одним із важливих завдань якої є розбудова спроможності органів державної влади в управлінні людськими ресурсами. 

Костянтин Ващенко висловив сподівання на подальші спільну співпрацю з Центром зі зниження ризиків корупції в оборонному секторі (CIDS), яка сприятиме підвищенню ефективності служб управління персоналом. Також Голова НАДС зазначив, що експертна допомога CIDS в аналізі посад державної служби є цінною.
Заступник директора CIDS Торе Квалвік підкреслив ефективність спільних заходів з НАДС та висловив сподівання, що сучасні HR-стандарти будуть впровадженні в державних органах України. 
Також було обговорено питання продовження співпраці у рамках Листа про спільні наміри між НАДС та CIDS, який діє із 2015 року. 
К. Ващенко подякував за співпрацю та висловив сподівання на подальше ефективне співробітництво, яке сприятиме впровадженню нових HR інструментів на державній службі.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини