Голова НАДС Костянтин Ващенко взяв участь у засіданні колегії Рахункової палати України

Голова НАДС Костянтин Ващенко взяв участь у засіданні колегії Рахункової палати України, на якому розглянуто звіт про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених НАДС на професійне навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

У висновках за результатами звіту зазначено, що НАДС протягом 2016 – 2017 років в цілому забезпечило продуктивне та економне використання коштів державного бюджету, виділених на професійне навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування у загальному обсязі 125,6 млн. гривень.

Водночас представниками Рахункової палати зазначено, що створена НАДС система професійного навчання має окремі недоліки, які можливо усунути шляхом внесення змін до деяких законодавчих актів, а також проведення низки організаційних заходів.

Голова НАДС Костянтин Ващенко подякував членам Рахункової палати за об’єктивний аналіз діяльності НАДС та поінформував присутніх про заходи, які будуть вживатися для ліквідації зазначених недоліків з урахуванням прийнятої Урядом Концепції реформування системи професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад.

Про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету України, виділених НАДС на професійне навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, буде поінформовано Верховну Раду України і Кабінету Міністрів України.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини