Координаційна зустріч з представниками посольств та міжнародних програм

18 травня 2018 року в приміщенні Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) відбулася Координаційна зустріч з представниками посольств та програм міжнародної технічної допомоги з метою обговорення належної імплементації плану заходів з реформування системи професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

У вступному слові Голова НАДС Костянтин Ващенко привітав учасників заходу та підкреслив важливість професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, а також наголосив на необхідності та важливості подальшої тісної співпраці з міжнародними програмами, з метою створення сучасної, цілісної, мобільної та гнучкої системи професійного навчання з розвинутою інфраструктурою, ефективним управлінням і належним ресурсним потенціалом.

Перший заступник Голови НАДС Володимир Купрій наголосив, що зустріч зосереджено на професійному навчанні державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, а також зазначив, що підвищення кваліфікації має базуватися на вивченні потреб та на принципах безперервності. Також було наголошено на тому, що є потреба у верифікації тренінгових програм, які надаються донорськими інституціями, та у підвищенні кваліфікації служб управління персоналом.

У свою чергу заступник директора Програми «U-LEAD з Європою» Александер Фелінгер та стратегічний радник директора Програми Ієн Макі виступили з презентацією щодо систематизації діяльності з розбудови спроможностей через тематичні комплекси підтримки.

Представники Офісу Ради Європи Сільвія Іванова та Андрій Гук у своїй доповіді окреслили напрями діяльності організації у сфері підготовки державних службовців.

Директор Малопольської школи публічної адміністрації Кшиштоф Глюк окреслив основні напрями діяльності програми USAID/DOBRE, які спрямовані на досягнення сталих результатів.

Під час координаційної зустрічі представники міжнародних організацій та програм представили основні напрями своєї діяльності та підкреслили актуальність впровадження плану заходів з реформування системи професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини