Актуальні питання публічного врядування обговорено на Всеукраїнській науково-практичній конференції

З ініціативи Національної академії державного управління при Президентові України відбулася щорічна Всеукраїнська науково-практична конференція за міжнародною участі «Публічне врядування в Україні: стан, виклики та перспективи розвитку».

Мета Конференції – науково-експертне обговорення актуальних питань публічного врядування в контексті новітніх викликів та розробка пропозицій щодо удосконалення публічного врядування в Україні.

Голова НАДС Костянтин Ващенко у своєму виступі «Майбутнє глобального врядування» зупинився на аналізі ключових проблем, що відбуваються у сучасному геополітичному просторі, та ролі України у пошуках відповідей на виклики сучасності для успішного її включення у новий світовий порядок.

За участю науковців, викладачів вищих навчальних закладів, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, аспірантів та докторантів відбулася дискусія з питань:

  • публічна політики в Україні: проблеми та перспективи розвитку;
  • інституціональні практики публічної політики і управління;
  • реформування публічної влади на місцевому рівні;
  • професіоналізація публічної служби в контексті сучасних викликів та реформ;
  • соціогуманітарний вектор публічного врядування: від фрагментарності до соціальної, духовної та міжетнічної інтеграції й консолідації суспільства.

У роботі Конференції також взяли участь представники засобів масової інформації, міжнародних і громадських організацій.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини