Завершився IV модуль «Комунікація для довіри» в рамках проекту «100 Чемпіонів»

30-31 травня 2018 року в приміщенні  Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ завершився четвертий модуль проекту «100 чемпіонів».

Даний курс має назву «Комунікація для довіри» та зорієнтований на оволодіння учасниками навичками, що сприятимуть зміцненню довіри громадськості до державних установ та укріплення демократичної відповідальності шляхом ефективного, надійного та узгодженого спілкування, заснованого на принципах етики.

Захід відкрив директор Дипломатичної академії імені Генадія Удовенка Сергій КОРСУНСЬКИЙ, який в своєму виступі привітав учасників модулю та побажав продуктивної роботи в групах.

Зі вступним словом до учасників заходу звернувся керівник експертної групи взаємодії з НАТО Секретаріату Кабінету Міністрів України Олексій ГЕНЧЕВ, який закликав до активної взаємодії.

Також зі вступною промовою виступили директор Центру стратегічних комунікацій “Stratcom Ukraine” Аліна ФРОЛОВА та заступник керівника Програми професійної підготовки Україна-НАТО Олеся КОМПАНІЄЦЬ.

Старший радник зі стратегічних комунікацій Програми щодо надання іноземних радників Міністерству оборони України Майкл КЛЕЙМАН виступив з промовою на тему «Координація та співробітництво: як стратегічно комунікувати на міждепартаментному рівні».

Впродовж двох днів учасники мали можливість ознайомитися з теоретичною частиною на тему «Стратегічні комунікації НАТО», яку представили директор Центру інформації та документації НАТО Барбора МАРАНКОВА, директор Центру стратегічних комунікацій “Stratcom Ukraine” Аліна ФРОЛОВА та керівник служби з питань інформаційної безпеки Апарату РНБО Валентин ПЕТРОВ. Крім того, учасники заходу долучилися до реалізації практичного завдання, зокрема сформували повідомлення щодо співробітництва України з НАТО, дотримуючись концепції стратегічних комунікацій. Метою роботи в групах було вироблення практичних навичок формування та передачі повідомлень щодо співробітництва України з НАТО.

За результатами роботи в групах учасниками були представлені презентації на подані теми.

Заступник директора Центру інформації і документації НАТО
Вікторія ЦІЄМІНІТЕ та заступник керівника Програми професійної підготовки Україна-НАТО Олеся КОМПАНІЄЦЬ подякували учасникам за активну участь у заході та підвели підсумки четвертого модулю.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла головний консультант сектору координації Twinning Юлія Єрченко.

 

Довідково:
Програма «100 чемпіонів» - навчальний курс, що складається з окремих модулів та реалізується у рамках Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони.

Метою курсу є підвищення професійного рівня працівників державних органів, відповідальних за питання євроатлантичної інтеграції, що передбачає оволодіння знаннями і навичками, необхідними для успішної підготовки та реалізації річних національних програм, інших стратегічних документів у сфері євроатлантичної інтеграції.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини