Відбулося засідання Спільної керівної ради Програми Україна-НАТО

19 червня 2018 року в приміщенні  Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ відбулося засідання Спільної керівної ради Програми Україна – НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони (далі – Програма Україна – НАТО) з метою обговорення пропозиції щодо проектів, які можуть бути реалізовані за підтримки Програми Україна – НАТО.

Зі вступним словом до учасників засідання звернувся керівник Програми Україна – НАТО Ове УРУП-МЕДСЕН, який у своєму виступі привітав учасників та побажав продуктивної роботи. Також до учасників звернувся начальник Управління з питань співробітництва з НАТО, заступник Директора Урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Олексій ГЕНЧЕВ, який закликав до активної взаємодії.

Під час засідання учасники озвучили пропозиції щодо проектів, які можуть бути реалізовані за підтримки Програми Україна – НАТО.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяли головний консультант сектору координації Twinning відділу управління проектами Юлія Єрченко.

Довідково: Програма Україна-НАТО була започаткована у жовтні 2005 року під час Консультацій Україна–НАТО високого рівня (м. Вільнюс, Литва). Програма Україна-НАТО передбачає не лише практичну підготовку фахівців, але й конкретні фінансові внески з боку країн-членів Альянсу.

Місією Програми Україна – НАТО є підвищення професійних навичок цивільних посадових осіб, які працюють в секторі безпеки, з метою посилення спроможності до ефективного демократичного управління, нагляду та реформ.

Спільна керівна рада Програми Україна-НАТО складається з представників ряду органів державної влади та інших державних органів, що спільно працюють над розробкою, координацією та реалізацією навчальних проектів, які реалізуються за підтримки Програми Україна-НАТО.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини