Нове партнерство: Меморандум про співпрацю між НАДС, МВС та Консультативною Місією Європейського Союзу

3 червня 2018 року #НАДС, МВС і Консультативна Місія Європейського Союзу у рамках Програми КМЄС «Лідерство в управлінні змінами» з підготовки тренерів сектору цивільної безпеки підписали Меморандум про співпрацю, метою якого є підготовка місцевих тренерів для самостійного проведення тренінгів для представників державного сектору в Україні.

Перший заступник Голови НАДС Володимир Купрій у вступному слові наголосив, що зазначений Меморандум є знаковим, оскільки реформування державного управління і державної служби передбачає кардинальні зміни у підходах до забезпечення професійного навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування. У цьому контексті дуже важливим є підготовка місцевих тренерів серед державних службовців, які згодом зможуть поділитися своїми знаннями з колегами. 
Відповідно до положень Меморандуму про співпрацю сторони погоджуються розробити Програму навчання та забезпечити підготовку учасників, які стануть кваліфікованими тренерами, у Всеукраїнському центрі підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.
КМЄС в Україні зобов’язується запропонувати план Програми навчання та забезпечити викладачів та наставництво.
НАДС і МВС забезпечать розміщення інформації про тренінгову Програму на своїх офіційних сайтах.
Учасники, які успішно закінчать Програму, отримають сертифікат КМЄС, погоджений НАДС і МВС, що підтверджує проходження навчання. Учасники, які пройшли навчання у тренерів, сертифікованих КМЄС, отримають відповідні сертифікати.
У підписанні Меморандуму про співпрацю взяли участь перший заступник Голови НАДС Володимир Купрій, заступник Міністра внутрішніх справ. Тетяна Ковальчук, Голова Консультативної Місії Європейського Союзу Кястутіс Ланчінскас.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини