Завершився V модуль «Підготовка до оцінки ефективності РНП-2018» в рамках проекту «100 Чемпіонів»

05 вересня 2018 року в приміщенні Національної академії внутрішніх справ завершився п’ятий модуль проекту «100 чемпіонів».

Модуль «Підготовка до оцінки ефективності РНП-2018», що відбувся в рамках проекту «100 Чемпіонів» був зорієнтований на покращення знань щодо процедур та технік написання документів оцінки впровадження Річної національної програми (РНП).

Захід відкрив перший проректор Національної академії внутрішніх справ Станіслав ГУСАРЄВ, який у своєму виступі привітав учасників модулю та побажав продуктивної роботи.

Зі вступним словом до пристуніх заходу звернувся керівник експертної групи взаємодії з НАТО Секретаріату Кабінету Міністрів України Олексій ГЕНЧЕВ, який зазначив, що саме Річна національна програма – це документ, який відображає зміни нашої держави на краще, а також наголосив на важливості оцінки РНП – 2018 та закликав до активної взаємодії.

Також свої промови презентували головний координатор з політичних питань Офісу зв’язку НАТО у Києві Оксана ОСАДЧА та колишній заступник директора зв’язку НАТО в Україні Марк ОПГЕНОРТ.

Керівник Програми професійної підготовки Україна – НАТО Ове УРУП-МЕДСЕН, перший проректор Національної академії внутрішніх справ Станіслав ГУСАРЄВ та керівник з експертної групи взаємодії з НАТО Секретаріату Кабінету Міністрів України Олексій ГЕНЧЕВ подякували всім присутнім за активну участь у заході та підбили підсумки модулю.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла головний консультант сектору проектів SIGMA та CIB Юлія Єрченко.

 

Довідково:
Програма «100 чемпіонів» - навчальний курс, що складається з окремих модулів та реалізується у рамках Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони.

Метою курсу є підвищення професійного рівня працівників державних органів, відповідальних за питання євроатлантичної інтеграції, що передбачає оволодіння знаннями і навичками, необхідними для успішної підготовки та реалізації річних національних програм, інших стратегічних документів у сфері євроатлантичної інтеграції.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини