Підписання протоколу про внесення змін до Меморандуму про підтримку реформи публічної адміністрації та державної служби

17 травня 2019 року Національним агентством України з питань державної служби та Програмою розвитку ООН підписано протокол про внесення змін до Меморандуму про взаєморозуміння.

Даним документом передбачено підтримку реформи публічної адміністрації та державної служби в Україні через зміцнення співпраці між органами державної виконавчої влади та громадськістю, вдосконалення практик ефективного управління державними установами та розвиток професійної компетентності державних службовців щодо ефективних методів співпраці між громадянським суспільством та державою.

Нагадаємо, що Меморандум про взаєморозуміння між Програмою розвитку ООН  та НАДС був підписаний 29 жовтня 2018 року.

Довідково: Проект ПРООН «Підтримка комплексного реформування державної служби шляхом посилення співпраці громадянського суспільства та уряду України» реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії. Також він є частиною більш широкої підтримки реформ ПРООН у сфері демократичного врядування, яка покликана доповнити програми з реформування державної служби в Україні, підтримані іншими донорами. Вказана ініціатива дозволить закріпити досвід із залучення громадськості у  центральних органах виконавчої влади шляхом всебічного розвитку потенціалу, що сприятиме інклюзивності, відкритості і доброчесності, а також співпраці з громадянським суспільством, і, відповідно, підвищенню ефективності та професіоналізму державної служби у ключових сферах.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини