Відбувся п’ятий навчальний модуль «Аналіз проведення тренінгів та тренерська майстерність» тренінгового курсу «Школа тренерів/ок з проведення ґендерно-правової експертизи»

3 - 4 жовтня 2019 року пройшов п’ятий навчальний модуль «Аналіз проведення тренінгів та тренерська майстерність» тренінгового курсу «Школа тренерів/ок з проведення ґендерно-правової експертизи».

Захід організовано Національним агентством України з питань державної служби та Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за підтримки ООН Жінки «Ґендерна рівність в центрі реформ, миру та безпеки» в Україні (за фінансової підтримки Уряду Швеції), з метою підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з питань проведення ґендерно-правової експертизи законодавства.

Під час зазначеного навчального модулю учасники отримали знання щодо жіночих рухів в Україні та світі, гендерної дискримінації, гендерно-зумовленого насильства тощо. Крім того удосконалили свої практичні навички проведення гендерного аналізу та комунікаційних методик тренерської роботи.

У заході взяли участь представники закладів вищої освіти та тренінгових організацій.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини