Відбудеться онлайн-навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Інноваційні технології управління персоналом»

Національне агентство України з питань державної служби спільно з Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу і Українською школою урядування за підтримки та сприяння Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні планує проведення 9, 23 жовтня та 4 листопада 2020 року з 15.00 год. до 17.00 год. онлайн-навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Інноваційні технології управління персоналом».

Навчання відбудеться за участі представників Баварської школи управління, які презентують:

  • огляд сучасних підходів, методик та технологій управління персоналом і лідерства;
  • інноваційні механізми планування потреб й інструменти відбору персоналу та їх застосування на практиці;
  • новітні принципи і методи тайм-менеджменту.

Учасниками підвищення професійної компетентності за вищевказаною програмою можуть стати державні службовці центральних органів виконавчої влади та інших державних органів категорій «Б» та «В».

За результатами навчання учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації (0,47 кредиту ЄКТС).

Враховуючи викладене, просимо бажаючих долучитися до навчання до 5 жовтня 2020 року повідомити про це Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Контактна особа: Михалик Людмила Петрівна – заступник начальника відділу з питань ґендерної політики на державній службі Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, тел. 278-36-44, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.    

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини