Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді

27 листопада 2020 року за участі Голови НАДС Наталії Алюшиної відбулося засідання Конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді, започаткованого НАДС з метою сприяння самореалізації вмотивованої активної молоді, яка відкрита до продуктивної комунікації.

Наталія Алюшина у вступному слові підкреслила, що конкурс орієнтований на активну, амбітну, креативну молодь, яка цікавиться питаннями функціонування державного управління та готова запропонувати ідеї щодо удосконалення державної політики у різних сферах. Це молодь, яка в майбутньому бажає поповнити ряди державних службовців.

Організаторами було окреслено 6 конкурсних номінацій, за якими передбачається визначення переможців, це:

-        «Забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків»;

-        «Політична освіта та політична культура»;

-        «Реформування державного управління»;

-        «Децентралізація влади»;

-        «Соціальний діалог і соціальне партнерство»;

-        «Реформування освіти».

За результатами першого етапу конкурсу до Оргкомітету надійшло 33 роботи, з яких  29  – текстові та  4  – відеороботи.

Загалом участь у проєкті взяли учні і  студенти із 13 міст і містечок України та 15 освітніх закладів, серед яких Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Національний технічний університет України «КПІ імені Ігоря Сікорського», Сумський національний аграрний університет, Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика, Західноукраїнський національний університет, Національний університет «Львівська політехніка», Івано-Франківський національний технічний університет нафти та газу, Національний університет чернігівська Політехніка», Харківський регіональний інституту державного управління НАДУ при Президентові України тощо.

За результатами трьох етапів конкурсу членами конкурсної комісії було підведено підсумки щодо кращих робіт у відповідних номінаціях з дотриманням принципів об’єктивності, достовірності, доступності та прозорості, взаємодії та поваги до гідності учасників конкурсу.

Церемонія нагородження переможців дипломами та цінними подарунками запланована на грудень 2020 року.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини