Онлайн-навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Політична освіта публічних службовців в Україні»

09–15 грудня 2020 року Національне агентство України з питань державної служби спільно із Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та Інститутом підготовки кадрів державної служби зайнятості проводить онлайн-навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Політична освіта публічних службовців в Україні».

Навчання організовано в рамках реалізації проєкту «Політична освіта публічних службовців в Україні» за підтримки та сприяння Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні.

Із вітальним словом до учасників навчань звернулася в.о. директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Юлія Лихач, зауваживши, що у сучасних умовах питання формування засад політичної освіти публічного службовця, зокрема, його політичної культури, освіченості в правовому, суспільному та політичному полі відіграє важливе значення. Особливої уваги це набуває в контексті стратегічного курсу України на європейську інтеграцію. Тому в основу формування засад політичної освіти українських публічних службовців мають бути покладені європейські принципи належного врядування, Принципи державного управління розроблені програмою SIGMA, як такі, що найбільш повно відповідають сучасним вимогам суспільства та враховують досвід функціонування системи державної служби європейських країн.

Також учасників навчання привітали Координатор проєктів Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні Олег Ватаманюк та ректор Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості Радмила Войтович.

Метою навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Політична освіта публічних службовців в Україні» є формування у слухачів стійкої системи знань про політичну культуру, політичну систему, громадянське суспільство, правову державу, систему органів державної влади, політичні партії та партійні системи, права і обов’язки громадян і державних службовців, етику поведінки державних службовців, взаємодію з громадськістю, комунікацію, командоутворення.

За результатами навчання учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини