Відбулось четверте засідання Наглядового комітету проєкту Twinning для Антимонопольного комітету України

22 червня 2021 року в режимі он-лайн зустрічі відбулося четверте засідання Наглядового комітету Проєкту Twinning для Антимонопольного комітету України (АМКУ) «Підтримка Антимонопольного комітету України у подальшому наближенні законодавчих, процедурних та правозастосовчих практик до стандартів ЄС у сфері практик антимонопольного контролю» (надалі – «Проєкт»), який впроваджується спільно консорціумом країн-членів ЄС, до якого входять  представники відповідних державних органів Литовської Республіки, Румунії та Федеративної Республіки Німеччини.

Проєкт спрямований на підвищення ефективності, прозорості та узгодженості антимонопольної політики України на основі наближення до антимонопольного законодавства ЄС, відповідно до вимог Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони.

Під час заходу було розглянуто досягнення Проєкту за звітний період (4-й квартал) та затверджено Робочий план на 5-й та 6-й квартали.

У засіданні Наглядовго ради Проєкту взяли участь  представники від країн-учасників Проєкту, Aдміністративного офісу програми Twinning (АОП) та Представництва ЄС в Україні.

Від АОП на засіданні в ролі спостерігача була присутня Мусієнко Тетяна – головний консультант сектору координації Twinning відділу забезпечення діяльності Адміністративного офісу програми Twinning.

Наступне засідання Наглядової ради цього Проєкту заплановане на вересень 2021 року.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини