Підведено підсумки першого етапу Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді

23 червня 2021 року завершено прийом заявок та конкурсних матеріалів для участі у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт серед молоді, започаткованого НАДС з метою сприяння самореалізації вмотивованої активної молоді, яка відкрита до продуктивної комунікації.

За результатами першого етапу конкурсу до Оргкомітету надійшло 142 роботи, з яких  124  – текстові та  18  – відео робіт. Участь у конкурсі взяли учні та студенти із 87 сіл, міст і містечок України та  83  освітніх закладів.

Роботи представлені у двох вікових категоріях (15-18 та 19-23 роки) та чотирьох номінаціях:

-         «Забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків»;

-         «Децентралізація влади»;

-         «Реформування освіти»;

-         «Формування культури ведення діалогу на державній службі: кому і навіщо потрібно?».

Другий етап конкурсу передбачає розгляд і оцінювання робіт конкурсантів членами Конкурсної комісії з дотриманням принципів об’єктивності, достовірності, доступності та прозорості, взаємодії та поваги до гідності учасників конкурсу. Конкурсна комісія залишає за собою право відхиляти творчі роботи конкурсантів, які не відповідають вимогам. До того ж, твори, які беруть участь у конкурсі, не рецензуються і не повертаються, а також конкурсна комісія не вступає в дискусію з авторами відносно конкурсних матеріалів.

Оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців дипломами і цінними подарунками відбудеться 15 липня 2021 року.

 

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини