Проведено Форум партнерів 2021

25 листопада 2021 року відбувся Форум партнерів із представниками посольств, проєктів та програм міжнародної технічної допомоги. Головною метою заходу є формування спільного бачення основних завдань та цілей, а також реалізації започаткованих проєктів з метою подальшого вдосконалення державного управління та державної служби.

Голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія АЛЮШИНА у вступному слові наголосила, що НАДС високо цінує підтримку партнерів та сподівається на подальшу плідну та ефективну співпрацю задля розвитку професійної, ефективної, стабільної та політично неупередженої державної служби.

У вітальних промовах спеціаліст з питань децентралізації та секторальних реформ Представництва ЄС в Україні Томаш ОСТРОПОЛЬСКІ, заступник Голови місії Посольства Королівства Нідерландів в Україні Пітер ван ФЛІТ, Посол та Координатор проєктів ОБСЄ в Україні Хенрік ВІЛЛАДСЕН, постійна представниця ПРООН в Україні пані Дафіна ҐЕРЧЕВА, В.о. Технічного директора програми технічної допомоги Канади PROTECT Майкл МАККАРТІ, Програмна координаторка ООН Жінки в Україні Галина МЕЩЕРЯКОВА, Голова Підрозділу демократичного врядування Генерального Директорату з питань демократії Ради Європи Аліна ТАТАРЕНКО та Директор Програми U-LEAD з Європою Бастіан ФАЙГЕЛЬ підкреслили, що подальше співробітництво з НАДС є вкрай важливим, а також наголосили, що спільне бачення цілей та завдань для їх подальшого втілення в життя є одним з ключових моментів успішної співпраці.

Під час першої пленарної сесії конференції Голова НАДС Наталія АЛЮШИНА представила цілі та пріоритети діяльності НАДС, зокрема впровадження нової моделі управління людськими ресурсами; посилення спроможності системи професійного навчання; розвитку культури цифровізації на державній службі; нової моделі оплати праці на основі класифікації посад тощо. Крім того, були презентовані пріоритети подальшої співпраці.

У рамках другої пленарної сесії представники міжнародних проєктів та програм презентували напрацювання в рамках співпраці з НАДС протягом 2021 року та окреслили пріоритети подальшого співробітництва.

У заході взяли участь представники міжнародних організацій, проєктів та програм міжнародної технічної допомоги, міжнародні та вітчизняні експерти, представники НАДС, Української школи урядування, Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини