Відбувся семінар з питань електронного відбору персоналу та інших інструментів електронного врядування м. Баку (Республіка Азербайджан)

28 лютого 2013 року в м. Баку (Республіка Азербайджан) в рамках робочої групи з питань адміністративної реформи тематичної платформи № 1 «Демократія, належне врядування та стабільність» ініціативи Європейського Союзу «Східне партнерство» відбувся семінар з питань електронного відбору персоналу та інших інструментів електронного врядування.

Метою семінару був обмін досвідом країн «Східного партнерства» у сфері електронного відбору персоналу. Основними доповідачами були представники Комісії з питань державної служби Республіки Азербайджан, відповідні органи державної влади Грузії та Румунії.
Для учасників семінару було проведено ознайомчий візит до експериментального відділу Комісії з питань державної служби Республіки Азербайджан, де співробітники служби продемонстрували роботу програми, яка використовується для відбору персоналу.
В заході взяли участь представники державних органів Азербайджану, Румунії, Польщі, Естонії, Грузії, Молдови. Україну на семінарі представляли: заступник директора департаменту персоналу Міністерства закордонних справ України Лариса Дір та головний консультант сектору координації заходів TAIEX Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС Олена Сущенко.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини