Відбулась міжвідомча нарада щодо доопрацювання концепції проекту технічної допомоги в рамках CIB

14 березня 2013 року Національним агентством України з питань державної служби організовано проведення міжвідомчої наради щодо доопрацювання концепції проекту технічної допомоги «Дієве впровадження в Україні програми Всеохоплюючої інституційної розбудови та її ключових інструментів (Twinning та TAIEX) шляхом покращення інституційної спроможності відповідних центральних органів виконавчої влади».

У ході наради було презентовано та обговорено вищезгадану концепцію проекту технічної допомоги. Учасниками заходу були надані пропозиції щодо доопрацювання концепції у рамках програми Всеохоплюючої інституційної розбудови.


У заході також взяли участь представники від Міністерства закордонних справ України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства фінансів України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної міграційної служби України та Антимонопольного комітету України.


Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь заступник директора – начальник відділу управління проектами Олеся Цикалюк, завідувач сектору проектів у сфері адміністративної реформи, SIGMA та CIB Олена Зайченко, i головний консультант сектору проектів у сфері адміністративної реформи, SIGMA та CIB Сергій Ковалевський.

Довідково: Нацдержслужба України виступає національним координатором впровадження програми інституційної реформи (СІВ). Також, з 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини