Відбулосьзасідання робочої групи за участю експертів ЄС з міграційних питань

9 квітня 2013 року у приміщенні Представництва Європейського Союзу в Україні відбулося засідання робочої групи з питань реалізації програми Всеохоплюючої інституційної розбудови (далі – СІВ) за участю експертів ЄС з міграційних питань.

Під час зустрічі було обговорено організаційні питання з підготовки технічних завдань до проекту плану залучення міжнародної технічної допомоги у міграційній сфері в рамках програми СІВ. Крім того, міжнародні експертиПітерванКріекен та ДаміанБельтрамі презентували головні цілі та завданняїх місіїв Україніза результатами якої буде підготовлений звіт на тему «Потреби України у сфері забезпечення міграційної політики».

У зустрічі  взяли участь представники від Міністерства закордонних справ України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства соціальної політики України, Адміністрації Державної прикордонної служби України, Служби безпеки України,Представництва Європейського Союзу в Україні.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач сектору проектів у сфері адміністративної реформи, SIGMA та CIB Олена Зайченко, а також головний консультант сектору проектів у сфері адміністративної реформиSIGMA та CIB Сергій Ковалевський.

 

Довідково: Нацдержслужба України виступає національним координатором впровадження програми інституційної реформи (СІВ). Також, з 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини