Голова Нацдержслужби В’ячеслав Толкованов провів робочу зустріч з представником Офісу зв’язку НАТО в Україні пані Керсті Келдер

30 травня 2013 року відбулась робоча зустріч Голови Нацдержслужби України В’ячеслава Толковановаз керівником Програми професійної підготовки при Офісі зв’язку НАТО в Україні Керсті Келдер.

Під час зустрічі було обговорено питання реалізації Програми Україна – НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки та оборони.

У ході зустрічі було зазначено, що ефективне впровадження програми сприятиме підвищенню рівня професійної компетентності державних службовців до компетенції яких входять питання європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва. Учасники зустрічі висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю, наголосивши на тому, що реалізація зазначеної програми є важливим кроком на шляху до проведення секторальних реформ в Україні.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла перший заступник директора – начальника експертно-аналітичного відділу Юлія Лихач

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини