Версія для друку

Комунікативні заходи

Кілька років поспіль питання ґендерного мейнстрімінгу, недискримінації та ґендерної рівності на державній службі включені до порядку денного щорічного міжнародного РІШЕЛЬЄ-ФОРУМУ

У 2021 році у рамках Рішельє-Форуму «Нова державна служба 3.0. Форсайт і перетворення» відбувся окремий міжнародний семінар повністю присвячений питанням забезпечення ґендерної рівності в органах державної служби «Смисли і цінності нової державної служби: рівність можливостей» (23 вересня 2021).

Семінар став платформою для популяризації і поширення кращих прикладів і успішних кейсів для побудови суспільства рівних можливостей. 

Учасниками заходу стали понад 130 керівників і керівниць органів державної влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування, представників закладів вищої освіти та інститутів громадянського суспільства, експертів і експерток міжнародних організацій та проєктів міжнародної технічної допомоги.

Гостям було представлено найпоказовіші приклади імплементації ґендерних підходів у діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування, реальні успішні історії лідерства в публічному управлінні, побудовані на принципах верховенства права та правах людини, забезпеченні рівних можливостей для самореалізації незалежно від статі, віку, національності.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!