Відбулося засідання Адміністративного офісу програми Twinning

5 березня 2014 року відбулося робоче засідання Адміністративного офісу програми Twinning (АОП) під головуванням в.о. Голови Нацдержслужби України Юлії Ковалевської.

На розгляд робочого засідання були винесені питання щодо впровадження інструментів Twinning і TAIEX в Україні, зокрема було обговорено стан впровадження проекту Twinning для Нацдержслужби України та погоджено заявки від органів державної влади щодо участі у заходах TAIEX, які будуть надіслані на розгляд Європейської Комісії.

Крім того, поінформовано, що з початку року Нацдержслужба України отримала 28 нових заявок TAIEX від державних органів, 19 з яких було надіслано для розгляду європейської сторони, а також повідомлено, що 252 українські представники взяли участь у 14 заходах, організованих у рамках інструмента ТАІЕХ за ініціативи України.

Учасниками засідання надано інформацію щодо стану виконання плану першочергових заходів щодо інтеграції України до Європейського Союзу на 2013 рік.

Також обговорено питання стосовно організації засідання Організаційного комітету щодо підготовки Курсу з питань оборони і безпеки для керівного складу органів державної влади України.

Ще одним пунктом порядку денного засідання АОП було питання щодо участі представника Нацдержслужби України у заході у рамках Програми Україна – НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки та оборони (10-14 квітня 2014 року).

У засіданні взяли участь представники Національного агентства України з питань державної служби, Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та Школи вищого корпусу державної служби.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами. Адміністративний офіс програми Twinning (АОП) функціонує при Національному агентстві України з питань державної служби та призначений здійснювати загальну координацію впровадження інструментів Twinning, TAIEX та програми CIB в Україні

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини