Відбулося засідання української частини Підкомітету № 1 «Торгівля та інвестиції»

31 березня 2014 року у приміщенні Міністерства економічного розвитку і торгівлі України відбулося спільне засідання української частини Підкомітету № 1 «Торгівля та інвестиції» та Робочої групи з питань покращення захисту прав інтелектуальної власності в рамках Підкомітету № 1 «Торгівля та інвестиції» Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС.

Метою зустрічі був розгляд актуальних питань у сфері європейської інтеграції в контексті підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Під час засідання було обговорено питання стану виконання Порядку денного асоціації Україна – ЄС, проблемні питання у торгівельній сфері, а також питання у сфері захисту прав інтелектуальної власності.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу взяла участь завідувач сектору координації TAIEX Аліна Янкова.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року №1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини