Зустріч з представниками Генерального директорату Європейської Комісії з питань розширення

 30 травня 2012 року відбулась робоча зустріч представників Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу з представниками Генерального директорату Європейської Комісії з питань розширення.

Під час зустрічі сторони обговорили основні досягнення у впровадженні інструменту TAIEX в Україні та нагальні питання щодо залучення зазначеного інструменту на регіональному рівні й проблем, пов’язаних з логістичним забезпеченням заходів та розгляду аплікаційних форм.

У заході взяли участь Мішель Дінелі, керівник проектів у сфері фінансів та внутрішнього ринку Генерального директорату Європейської Комісії з питань розширення та Мішель Бунен, керівник проектів у сфері юстиції та внутрішніх справ, контактна особа України у Генеральному директораті Європейської Комісії з питань розширення.

Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу представили Світлана Соколик, заступник директора – начальник відділу управління проектами, Світлана Репік, завідувач сектору координації заходів TAIEX, Альона Пасека, головний консультант сектору координації заходів TAIEX відділу управління проектами.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини