Офіційне відкриття Дев’ятої щорічної регіональної конференції з питань інституційної розбудови

12 листопада Голова Національного агентства з питань державної служби Костянтин Ващенко візьме участь у офіційному відкритті Дев’ятої щорічної регіональної конференції з питань інституційної розбудови.

У ході заходу передбачено підхід до преси.

Початок заходу: 09:30

Місце проведення: вул. Прорізна, 15, адмінбудівля  Національного агентства України з питань державної служби, 6 поверх.

Заявки на акредитацію прохання надавати до 17:00  11 листопада 2015 року за телефоном 256-00-64, 256-00-15. Акредитація обов’язкова.

 

Довідково

12-13 листопада 2015 року у Нацдержслужбі буде проведено Дев’яту Щорічну регіональну конференцію з питань інституційної розбудови.

Метою конференції є посилення співробітництва між країнами учасницями ініціативи «Східне партнерство» у питаннях впровадження інструментів інституційної розбудови та модернізації державної служби як базових засад демократичного урядування, посилення спроможності органів державної влади для ефективного та якісного здійснення покладених на них завдань.

У перший день конференції учасники матимуть можливість познайомитись зі змінами в процедурах Європейської Комісії щодо використання інструментів інституційної розбудови Twinning, TAIEX і програмиSIGMA, обмінятися досвідом та обговорити актуальні питання у цій сфері.

Другий день конференції буде присвячено питанням модернізації державної служби в країнах ініціативи ЄС «Східне партнерство» та країнах-членах ЄС

У конференції візьмуть участь представники Європейської Комісії, посольств країн-членів ЄС, Представництва Європейського Союзу в Україні, представництв Європейського Союзу в країнах ініціативи ЄС «Східне партнерство», експерти програми SIGMA, координатори інструментів Twinning і TAIEX у країнах ініціативи ЄС «Східне партнерство», представники органів державної влади України, іноземні експерти, науковці та громадськість.

За результатами заходу буде розроблено спільний позиційний документ конференції.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини