Здійснено перевірку готовності Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України до реалізації проекту Twinning в Україні

14 січня 2016 року у приміщенні Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (далі – Мінрегіон) здійснено моніторинг готовності органу-бенефіціара до реалізації проекту Twinning «Впровадження системи управління відходами електронного та електричного обладнання (WEEE) в Україні».

Проект буде впроваджуватись консорціумом країн у складі Австрії, Франції та Іспанії та спрямований на сприяння впровадження в Україні системи управління відходами, що гарантує вищий рівень захисту навколишнього середовища.

Під час зустрічі надано практичні рекомендації щодо майбутньої імплементації вказаного проекту Twinning, зокрема щодо забезпечення належних умов для роботи європейських експертів в органі-бенефіціарі.

Від Мінрегіону участь у зазначеній зустрічі взяли заступник начальника Управління благоустрою територій та комунального обслуговування – начальник відділу поводження з побутовими відходами Людмила Полтораченко та головний спеціаліст відділу поводження з побутовими відходами Оксана Пляшкова.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла головний консультант сектору координації Twinning відділу управління проектами Олеся Воронюк.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 листопада 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини