Здійснено перевірку готовності Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України до реалізації проекту Twinning в Україні

18 січня 2016 року у приміщенні Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (далі – Держветфітослужба) здійснено моніторинг готовності органу-бенефіціара до реалізації проекту Twinning «Допомога Державній ветеринарній та фітосанітарній службі України у виконанні СФС зобов’язань відповідно до Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС».

Проект буде впроваджуватись консорціумом країн у складі Литовської Республіки та Італії та спрямований на сприяння впровадження санітарних та фітосанітарних норм в Україні.

Під час зустрічі надано практичні рекомендації щодо майбутньої імплементації вказаного проекту Twinning, зокрема щодо забезпечення належних умов для роботи європейських експертів в органі-бенефіціарі.

Від Держветфітослужби участь у зазначеній зустрічі взяла начальник відділу міжнародного співробітництва Ольга Шевченко.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяв завідувач сектору програмно-технічного забезпечення Денис Папаря.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 листопада 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини