Відбулася робоча зустріч щодо підготовки контракту у рамках проекту Twinning для Міністерства інфраструктури України

28 січня 2016 року в приміщенні Міністерства інфраструктури України (далі – Мінінфраструктури) відбулась робоча зустріч з метою обговорення деталей підготовки контракту проекту Twinning для Мінінфраструктури «Сприяння підвищенню безпеки при перевезенні небезпечних вантажів мультимодальним транспортом в Україні».

Проект спрямовано на удосконалення системи мультимодальних перевезень небезпечних вантажів, включаючи перевезення наземним, залізничним, річковим та морським видами транспорту відповідно до норм та стандартів ЄС.

Метою зустрічі було обговорення стану підготовки Twinning контракту, зокрема питання окреслення очікуваних результатів та ключових пріоритетів реалізації, а також майбутньої діяльності у рамках проектуTwinning.

У зустрічі взяли участь керівник проекту від Королівства Іспанії Луїс Мартінес Хуменес, заступник Міністра інфраструктури Оксана Рейтер, координатор проектів у сфері транспорту Представництва Європейського Союзу в Україні Світлана Дідківська, європейські експерти залучені до імплементації проекту, представники Мінінфраструктури  та інші заінтересовані сторони.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у заході взяли участь головний консультант сектору координації Twinning відділу управління проектами Олеся Воронюк.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини