Семінар TAIEX «Вивчення організації процесу проведення центральними банками аналізу проекту Державного бюджету та його впливу на макроекономічні показники та монетарну політику»

 14 травня 2012 року відбувся семінар у рамках інструменту зовнішньої допомоги Європейської Комісії TAIEX «Вивчення організації процесу проведення центральними банками аналізу проекту Державного бюджету та його впливу на макроекономічні показники та монетарну політику», бенефіціаром якого виступив Національний банк України.

Під час заходу експерти країн Чеської Республіки, Республіки Польща, Австрійської Республіки та Республіки Угорщина поділилися досвідом та представили кращі практики щодо аналізу центральними банками національного бюджету, впливу його показників на монетарну та кредитну політику.

У заході взяли участь представники Міністерства фінансів, Міністерства економічного розвитку та торгівлі, Державної казначейської служби та Національного банку.

Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу представила Світлана Репік, завідувач сектору координації заходів TAIEX.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини