Відбулась консультаційна зустріч з розробниками програми «Управління персоналом на державній службі»

5 травня 2016 року в Центрі адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу відбулась консультаційна зустріч з розробниками програми «Управління персоналом на державній службі» для керівників служб управління персоналом державних органів влади.

Зустріч організовано у рамках проекту Фонду Ганса Зайделя «Розвиток спроможності Нацдержслужби щодо замовлення та розроблення програм підвищення кваліфікації державних службовців».

Під час засідання були визначені пріоритетні напрями програми, затверджена її нова концепція та тематичне наповнення. У заході взяли участь: Анатолій Чемерис, Голова Правління «Інституту врядування» (Львів, Україна), майбутні тренери програми, експерти та представники Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу. 

Довідково:

Програма «Управління персоналом на державній службі» розроблена Нацдержслужбою спільно з Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за підтримки Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні. Метою програми є впровадження інструментів перетворення існуючих підрозділів по роботі з кадрами в державних органах влади на служби управління персоналом відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-19. До створення Програми були залучені: практики, науково-педагогічні працівники, міжнародні та вітчизняні експерти з державного управління.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини