Відбулася робоча зустріч із представником Національної академії державного управління та підготовки Данії

12 травня 2016 року відбулася робоча зустріч Голови Нацдержслужби Костянтина Ващенка з представником Національної академії державного управління та підготовки Данії Ларсом Олесеном та керівником Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони України Ове Уруп-Медсеном.

Метою зустрічі було обговорення актуальних питань щодо підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування шляхом проведення тренінгів, семінарів та інших заходів, а також підготовки навчальних програм.

Голова Нацдержслужби Костянтин Ващенко наголосив на необхідності створення єдиної системи підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, розроблення нових напрямів роботи та методології відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 року та проекту Стратегії реформування державного управління.

У свою чергу Керівник відділу міжнародних зв’язків Національної академії державного управління та підготовки Ларс Олесен коротко розповів про основні завдання та функції Національної академії державного управління та підготовки у Данії та висловив зацікавленість і готовність до подальшої співпраці із ключовими сторонами, відповідальними за процес підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Учасники зустрічі окреслили майбутні кроки спільної роботи, направленої на сприяння процесу підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяли директор Марина Канавець та заступник начальника відділу управління проектами Василько Юлія.

Довідково: Національна академія державного управління та підготовки Данії (NAGMT) була заснована 01 січня 2013 року шляхом обєднання Державного регіонального центру підготовки (заснований у 1967 році), Центру тренінгових програм та 14 регіональних центрів підготовки. Основною місією Національної академії державного управління та підготовки є забезпечення проведення підготовки та навчальної діяльності для посадових осіб місцевого самоврядування та регіонів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини