Розпочався триденний семінар з розроблення та реалізації програми підвищення кваліфікації керівників служб управління персоналом центральних органів влади «Управління персоналом на державній службі»

16 травня 2016 року розпочався триденний семінар з розроблення та реалізації програми «Управління персоналом на державній службі» для керівників служб управління персоналом державних органів влади.

Учасників семінару привітав Голова Нацдержслужби Костянтин Ващенко, який у своїй промові висловив подяку Представництву Фонду Ганса Зайделя в Україні за плідну співпрацю та підтримку у розробленні програми.

Із вітальною промовою виступив Керівник проекту Фонду Ганса Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії Даніель Зайберлінг, який озвучив наміри про подальшу співпрацю у рамках проекту «Розвиток спроможності Нацдержслужби щодо замовлення та розроблення програм підвищення кваліфікації державних службовців» з метою його успішної імплементації.

Директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець презентувала програму «Управління персоналом на державній службі», реалізація якої почнеться у червні поточного року.

Захід відбувається за участі заступника керівника відділу освіти Баварської школи управління (Мюнхен, ФРН) Раймунда Хельфріха, Голови правління «Інституту врядування» Анатолія Чемериса, представників Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та керівників служб управління персоналом органів влади. 

Довідково:

Семінар є продовженням співпраці в рамках проекту «Розвиток спроможності Нацдержслужби щодо замовлення та розроблення програм підвищення кваліфікації державних службовців» та проводиться з метою реалізації пілотного етапу програми для представників служб управління персоналом органів влади. Метою програми є впровадження інструментів перетворення існуючих підрозділів по роботі з кадрами в державних органах влади на служби управління персоналом відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII. Проведення семінару сприятиме удосконаленню змістовного наповнення програми, а також слугуватиме основою для залучення до її реалізації найкращих тренерів, експертів та представників служб управління персоналом.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини