Завершився триденний семінар з розроблення та реалізації програми підвищення кваліфікації керівників служб управління персоналом центральних органів влади «Управління персоналом на державній службі»

18 травня 2016 року завершився триденний семінар з розроблення та реалізації програми «Управління персоналом на державній службі» для керівників служб управління персоналом державних органів влади.

Керівники служб управління персоналом органів влади взяли участь у реалізації пілотного етапу програми та долучилися до удосконалення її змістовного наповнення. Тренери програми презентували свої розробки, які будуть удосконалені  з урахуванням рекомендацій експертів та практиків.

Реалізація програми «Управління персоналом на державній службі» розпочнеться  у червні 2016 року за підтримки Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні.

Довідково:

Семінар є продовженням співпраці в рамках проекту «Розвиток спроможності Нацдержслужби щодо замовлення та розроблення програм підвищення кваліфікації державних службовців» та проводився з метою реалізації пілотного етапу програми для представників служб управління персоналом органів влади. Метою програми є впровадження інструментів перетворення існуючих підрозділів по роботі з кадрами в державних органах влади на служби управління персоналом відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини