Відбувся тренінг «Виклики європейської інтеграції: як розробити програму навчання для державних службовців»

15 липня 2016 року відбувся тренінг «Виклики європейської інтеграції: як розробити програму навчання для державних службовців» проекту ЄС «Association4U/ Асоціація для України й для тебе» («Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС».

Захід проведено за участю провідного експерта Марії Пейчіновіч Буріч, яка має значний професійний досвід у сфері європейської інтеграції на посадах високого рівня Республіки Хорватія, зокрема була Державним Секретарем з європейських справ, Головою Хорватської делегації Спільного Парламентського комітету (ЄС-Хорватія), Національним координатором міжнародної допомоги. Вона також має досвід у підготовці та впровадженні навчальних програм з питань європейської інтеграції для посадових осіб високого рівня та дипломатів.

В рамках заходу було розглянуто теоретичні питання та ознайомлено з досвідом Хорватії щодо підготовки, підвищення кваліфікації державних службовців, які займаються питаннями європейської інтеграції, а також розробки навчальних програм із зазначених питань.

У заході участь взяли міжнародні експерти проекту ЄС «Association4U/ Асоціація для України й для тебе», представники міністерств, центральних органів виконавчої влади, неурядових організацій, бізнес асоціацій, навчальних закладів та інші. Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяли перший заступник директора Центру Юлія Лихач та начальник відділу розвитку людських ресурсів Анжела Кукуля.

Довідково: детальна інформація щодо проекту ЄС «Association4U/ Асоціація для України й для тебе» («Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС» розміщена на офіційному веб-сайті: http://association4u.com.ua/.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини