Завершилося навчання вищого корпусу державної служби

З 16 по 22 грудня 2016 року Національне агентство України з питань державної служби спільно з Державним вищим навчальним закладом “Університет менеджменту освіти” проводили навчання за тренінговою програмою “Сучасне лідерство: новий підхід до державного управління” для державних службовців, які займають посади державної служби категорії “А”.

Тренінгова програма, за якою пройшли навчання представники вищого корпусу державної служби, складалася з 5 модулів, кожен з яких був спрямований на розвиток особистісного потенціалу високопосадовців. За період навчання учасники навчання отримали практичні навички щодо реалізації лідерських якостей у своїй діяльності.

На урочистому закритті тренінгової програми «Сучасне лідерство: новий підхід до державного управління» Голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко привітав учасників програми та колектив Державного вищого навчального закладу “Університет менеджменту освіти” з успішним завершенням програми. Перший проректор Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти» Микола Кириченко подякував учасникам програми за активну участь у навчальному процесі та висловив впевненість у реалізації отриманих знань і досвіду у професійній діяльності. Голова Державної авіаційної служби України Олександр Більчук від імені учасників подякував тренерам та організаторам навчання та висловив очікування від подальших навчальних заходів. Поділилися позитивними враженнями від навчального процесу і тренери програми.

За результатами навчання учасники отримали сертифікати.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини