Голова НАДС Костянтин Ващенко зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Естонської Республіки в Україні Гертом Антсу

Під час зустрічі Костянтин Ващенко розповів про завдання НАДС, реформу державної служби та імплементацію Закону України "Про державну службу", який розроблений разом із фахівцями програми SIGMA та враховує кращі європейські практики. 

Голова НАДС зазначив, що сьогодні відповідно до нового законодавства впроваджуються нові стандарти та інструменти управління персоналом, відбувається навчання керівників служб управління персоналом тощо. Костянтин Ващенко також розповів про фахівців з питань реформ, їх завдання, нові процедури конкурсного відбору на посади фахівців з питань реформ, а також завдання директоратів у міністерствах. 
На зустрічі зазначалося, що вакансії державної служби є відкритими і розміщені на сайтах НАДС та career.gov.ua.

Гертом Антсу повідомив, що співпраця з Україною є важливою, особливо у контексті подолання викликів, що виникають під час реформування державної служби і державного управління в Україні, та зазначив, що підвищення кваліфікації державних службовців є ключовою для реалізації реформи.
За результатами зустрічі сторони домовилися про подальшу співпрацю.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини