Засідання робочої групи з питань розробки Методичних рекомендацій щодо проведення обстеження системи управління якістю на місцевому рівні

30 вересня 2021 року відбулось засідання робочої групи з питань розробки Методичних рекомендацій щодо проведення обстеження системи управління якістю на місцевому рівні.

Учасники зустрічі обговорили актуальні питання організації процесу самооцінки CAF в Україні на місцевому рівні: проведення обстеження, підготовки звіту та плану дій органів місцевого самоврядування за його результатами.

Зокрема, Славомір Висоцький, польський експерт у сфері управління якістю в публічному управлінні Республіки Польща, презентував проєкт Методичних рекомендацій щодо застосування самооцінки CAF в органах місцевого самоврядування в Україні та поділився досвідом організації процесу самооцінки CAF на прикладі міністерства Республіки Польща.

 

За результатами засідання робочої групи досягнуто домовленостей щодо подальшої співпраці у контексті впровадження CAF на місцевому рівні.

У заході взяли участь представники Національного агентства України з питань державної служби, міжрегіональних управлінь НАДС, Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Фонду міжнародної солідарності в Україні та Фонду Ганса Зайделя в Україні.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини