Зустріч з нагоди запуску спільного проекту ОЕСР-ЄС «Посилення стійкості державного управління після кризи COVID-19 з CAF 2020»

30 вересня 2021 року в режимі онлайн відбулася зустріч з нагоди запуску спільного багатонаціонального проекту Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) та Європейської Комісії «Посилення стійкості державного управління після кризи COVID-19 з CAF 2020».

Оскільки криза COVID-19, яка стала важким випробуванням спроможності урядів та організацій досягати своїх цілей, досі триває, сектор державного управління починає замислюватися про те, як покращити свою реакцію на майбутні виклики. Саме тому, ОЕСР та ЄС розпочинають проект підтримки організацій державного сектору в обміні новою та інноваційною практикою, яка з’явилась у відповідь на кризу, та підвищенню стійкості їхніх організацій. Зокрема, проект розгляне як модель загальної схеми оцінювання (CAF) допомогла громадським організаціям впоратися з наслідками кризи, і як вона може надалі відображати принципи стійкості, щоб найкраще підготувати їх до майбутнього.

Під час заходу було презентовано основні етапи проекту та ознайомлено з опитуванням для усіх членів мережі CAF, який допоможе підбити підсумки реакцій організацій державного сектору на подолання кризи COVID-19 та визначити ключові орієнтації та пріоритети для вивчення моделей та практик стійкості. Окрім того, було представлено основні цілі та подальші кроки для заповнення опитування, а також обговорено важливість включення стійкості в організації державного сектору та їх управлінську практику як засіб підготовки до майбутніх потрясінь, таких як криза COVID-19.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини